Mijn volledige naam is Lizzy Pippie Kimberley van Huenestein maar mijn vrienden noemen mij graag Pippi. Ik ben Pippi's gestart omdat ik het fantastich vind om andere ondernemers te helpen met het organiseren van dagelijkse taken, want iedereen verdiend het om succesvol te ondernemen. 

 

 

 


Met een Bachelor Business Administration op zak en ruim 5 jaar ervaring binnen een ondersteunende functie binnen de afdelingen directie, customer service en sales weet ik precies wat mij te doen staat om u bij te staan. Mijn werkervaring rijkt van Nederland tot diverse andere landen binnen en buiten Europa. Dus zowel in het Nederlands als in het Engels help ik u graag met het volbrengen van uw dagelijkse taken. 

 

 

 

 

Ik ben enthousiast over het werk dat ik doe, ik hou ontzettend van dingen regelen. Dat ziet u terug in de resultaten. Ik rust niet totdat ik mijn doelen heb bewerkstelligd. Er zijn mensen die mij een workoholic noemen maar persoonlijk denk ik dat ik van geluk mag spreken dat ik een vak heb gevonden dat mij zo dicht aan het hart ligt. 

gallery/img-1519
gallery/social media (7 of 10)

Mijn ervaring

Lizzy Pippi Kimberley van Huenestein

Daarom ben ik uw Personal Assistant

"Hetgeen waar u geen tijd voor heeft, doe ik met liefde!"